петък, 8 март 2013 г.

Ресторант в Благоевград


Открийте очарованието на тропиците - с възможности за отдих, както и купоните (като звезда) - в ресторант в Благоевград. Полинезийски рай със съвременна колекция от ресторанти, барове, нощни клубове и показва, че това е един от водещите курорти в града.

Като се стреми да осигури на гостите най-доброто от всички удобства, ресторант в Благоевград успя да се превърне във водещо заведение - отвори врати през 1989. Когато часовникът отброи полунощ на Нова година, нощен клуб до ресторанта в Благоевград е в средата на знаменитост осеян откриването. Той се превърна в място, където да се събират и да получите в града. В ресторант Благоевград вие ще откриете 16.000 квадратни метра на хай-тек пространство, който обхваща две отделни стаи, всяка от жилищните бар и DJ щанд. Притежатели на най-горещите денс музиката добри времена търкалят наоколо, цяла нощ и и сутринта тук.

В продължение на повече от пет години, публиката танцува в кръгови, специално изградена театър. В ресторант Благоевград - ще се изумите не само от музиката, която идва от оригиналните записи на легендарната група, но също така и с фантастични реквизит и костюми, които не се поддават на описание. С висока разделителна способност видео прожекции, както и, шоуто е визуално и фонетично празник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар