четвъртък, 31 януари 2013 г.

Ресторантът Благоевград


Ресторант Благоевград разположен на оживено място, подходящ за социални контакти и вечери с приятели на по напитка като текила, бира или маргарита, и вкусни мексикански мезета например. В ресторант Благоевград може да изберете закуска, обяд, вечеря или след обедно хапване. А накрая да завършите с ароматно кафе и десерт. Ресторант Благоевград е подходящ както за бързо хапване, така и за лежерно следобедно отпускане.
ресторант Благоевград
До ресторант Благоевград е разположен клуб за спортни залагания. С повече от 50 места, 5 гигантски екрани и един масивен 10-метров екран, не можете да пропуснете момента на действието. Специалните сепарета са оборудвани с мека мебел, а включите ли се в играта имате осигурено едно питие и сандвич.
Други удобства около ресторант Благоевград са бизнес център, едни от най-съвременните фитнес зали, тенис кортове, агенция за коли под наем и много други. Има магазини за подаръци, дрехи и други дребни разходи. Отклонение в блаженство с една от многобройните разглезващи услуги в спа центъра. След вкусната храна в ресторант Благоевград, може да прекарате деня си на слънце, около огромен басейн в аква парка, с индивидулани шатри, водни барове, пързалки. През летните месеци, край басейна има щастливи часове в които се провеждат вечери с жива музика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар